Ta strona używa plików cookies w celu poprawnego działania. Jeśli nie wyrażasz zgody na ich używanie, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce.

 

Biuro projektowe i obsługi inwestycji budownictwa "W.J. Jurasz"

REMONT SALI KONFERENCYJNEJ Z ZAPLECZEM I KORYTARZA

01
02
03
04
05
06
07
08
1/8 
start stop bwd fwd

DATA OPRACOWANIA: marzec 2009 roku.
LOKALIZACJA: Pomieszczenia przeznaczone do adaptacji znajdują się w budynku administracyjnym przy hali H-1 Polskich Zakładów Lotniczych, na kondygnacji 1 piętra.

FUNKCJA: Istniejące pomieszczenie sali konferencyjnej zostało wyremontowane i przebudowane w celu poprawy walorów estetycznych i funkcjonalnych pomieszczenia. Projekt polegał na zwiększeniu powierzchni dotychczasowej sali poprzez wyburzenie ścianek działowych do przyległych biur. Ponadto położono nacisk na poprawę komfortu nowej sali konferencyjnej projektując:

  • wentylację mechaniczną
  • punktowe i rozproszone oświetlenie sali
  • nagłośnienie sali
  • transmisja prezentacji multimedialnych i video konferencji wraz z tabletem
  • system zdalnego sterowania – cue system
  • wygodne zaplecze socjalne
  • zaciemnienie sali przez automatyczne rolety w oknach
  • akustykę sali za pomocą płyt akustycznych na ścianach, suficie podwieszanym

Pomieszczenie sali konferencyjnej oraz instalacje multimedialne i telekonferencji wyposażono w systemy kontroli bezpieczeństwa danych.

POWIERZCHNIA: Powierzchnia sali 59.67 m2